dissabte, 29 d’agost del 2009

PRODUCTE ARTESANAL, VEDELLA BIO A BIOSCA


La vedella ecològica de la MASQUITA de Biosca , és un producte "BIO", un producte artesanal, amb certificació del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica ).
El nostre producte està certificat i controlat pel CCPAE, complint així amb la normativa europea (Reglament CEE 2092/91), que estableix les normes de producció, etiquetatge i sistema de control d' aquests productes.

Us convidem a visitar l' espai web de:  


    e-mail: biocarn@gmail.com
 

CONTACTAR : biocarn@gmail.com
                       masdenjaume@terra.es 
Tel. 973473369 - 660153740 ( Jaume)
       679065418 (L aura)

LA CARN DE VEDELLA FRESCA ES PRESENTA  ENVASADA AL BUIT I ETIQUETADA:



  • LOTS DE 10 Kg. a 12,50 € /Kg
  • LOTS DE 5 Kg al MERCAT DEL VALLÈS a 13,50 €/Kg

L’alimentació de les vaques i vedells de cria ecològica es basa pràcticament en pastures de farratges de la mateixa finca i algun complement de pinso ecològic , lliures d’hormones i antibiòtics, la qual cosa fa que aquests animals tinguin un creixement sa i equilibrat.
 
L' explotació La Masquita és un negoci familiar ubicat a Biosca a la comarca de la Segarra que es dedica a la ramaderia des de fa molts anys . Ha estat , a la comarca, un dels primers a especialitzar-se en la producció de carn de vedella ecològica.

La diferència entre la carn ecològica i la convencional és el benestar i l’alimentació dels animals. Les vaques de cria ecològiques s’alimenten exclusivament d’herba, pastures ecològiques sense adobs químics ni pesticides. Els ramats es crien en un ambient sa, en el qual la diversitat de cultius i pastures permeten un bon desenvolupament del bestiar.


Descripció :

La carn reposa, durant una setmana, a la cambra i es filateja en el moment de servir-la. El lot de carn inclou de manera proporcional totes les diferents parts de la vedella (entrecot, bistecs, tapa plana, culata, rodó de cuixa, filet, filet de pobre, vedella de guisar, carn picada, vedella   d' estofar, xurrasco...) . 

Es presenta tot filatejat, en paquets de 3-4 talls dins una bossa i el seu nom corresponent
. Clicant damunt la foto dels paquets trobareu informació sobre les diferents parts i la foma de cuinar-les
Tot a punt per a ser congelat o cuinat. 




COM CUINAR-HO?

MENJAR PRODUCTES ECOLÒGICS,  ÉS FER SALUT! 


Visiteu el bloc dels nostres amics:
 OLLETA DE VERDURES







-->

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada